Pilgrim

Johannas hörn på nätet

Konferens med jobbet till helgen

Småland, here I come. Sist jag besökte dig blev det bärgning ut i skogen för att fixa bilen. Förhoppningsvis slipper jag det den här gången.

Nu till helgen är det den vanliga äta-julbord-och-snacka-organisations-konferensen. Som om det egentligen inte vore nog med saker att göra i december. Nu är det däremot dags för konferens på Eksjö Stadshotell utanför Jönköping. Hela ledningsgruppen från företaget drar iväg som brukligt är. 8 personer, en konferenslokal, ett julbord, en fantastisk frukostbuffé och en himla massa skratt. Det brukar bli så åtminstone.

Eksjö är kanske inte mycket i storlek jämfört med Stockholm, eller ens Kungsholmen. Men fasiken vad mysigt det är. Den gamla kaserngården med sina belysningar i träd och buskar får det att vibrera i hela kroppen. Ja, jag har varit där förut. Och ja, jag längtar tillbaka. Kanske är det de gamla småländska rötterna som gör sig påminda.

Som sagt, fredag bär det av ner dit, en övernattning på hotellet och sedan konferens på lördag innan vi drar hemåt igen framåt kvällen.

Sa jag förresten att det är december och att jag älskar julen?

Kommentarer inaktiverade.

Sidor att lägga på minnet:

Mälardalens Mur & Puts

Ett företag som har hjälpt oss med fasadrenovering här i Stockholm. Mycket duktiga och väl värda att lita på.