Pilgrim

Johannas hörn på nätet

Det är skillnad på persienner och persienner

Jag brukar alltid lida på sommaren. Jag får alltid alldeles för lite sömn. Solen går upp oansenligt tidigt och det är ljust halva natten. Det känns som stora delar av mina sommarlov och semestrar har spenderats i sängen, vaken klockan fyra. Persiennerna hjälpte inte, de där silvriga och böjda som snarare reflekterar in ljuset längre. Jag försökte även med en sån där sömn mask som man har över ögonen för att sova, den klarade jag inte av, det blev för läskigt. Kalla mig fånig men det här har verkligen varit jobbigt och jag vet att det finns fler som mig där ute. Anledningen till att jag skriver det här är för att jag sedan slutet av förra sommaren inte haft några problem alls. Eller det är inte helt sant, istället för att inte kunna somna så är det nu svårt att vakna.

Jag tänkte ”jag har ju persienner och dom funkar inte, så persienner är inte lösningen” men det var ju fel. Man bara skaffar ordentliga persienner från en vettig leverantör så gör dom underverk. Om detta är något som ni har problem med där hemma så kan ni ju fundera lite på om det är persiennerna som är problemet.

Kommentarer inaktiverade.

Sidor att lägga på minnet:

Mälardalens Mur & Puts

Ett företag som har hjälpt oss med fasadrenovering här i Stockholm. Mycket duktiga och väl värda att lita på.