Pilgrim

Johannas hörn på nätet

Bilverkstad i Eskilstuna

Hahaha… Idag fullbordades min bilhistoria. Ni som har följt bloggen den senaste tiden vet ju om att jag har varit lite otursförföljd när det gäller min bil. Först la den av utanför Jönköping och nästa gång utanför Katrineholm. Nu har jag fått brev om att det kanske är dags för en service av min Fiat. De vill göra en grundlig översyn. Jo tack, det känns som att det behövs. Åtminstone för att jag en tredje gång ska slippa ringa efter bärgare som kan hjälpa mig att starta bilen.

Men mitt i allt elände med en bil som inte går som den ska, en bilverkstad som hjälper till med allt de kan och bärgare som är så trevliga att man kan dö, så är det nog kanske på tiden att göra en service ändå. Skönt att det finns någon bilverkstad som faktiskt håller lite koll på mig. Det var trots allt ett tag sedan vi köpte Freemonten nu. Tack till Fiat bilverkstan hos Norrbilar i Eskilstuna för att ni håller koll på mig och mitt bilåkande så att det åtminstone blir trafiksäkert.

Förhoppningsvis är det här bland det sista jag behöver skriva om mig, mina resor tillsammans med min bil. Nu har det varit tripp, trapp och trull i den historien.

Kommentarer inaktiverade.

Sidor att lägga på minnet:

Mälardalens Mur & Puts

Ett företag som har hjälpt oss med fasadrenovering här i Stockholm. Mycket duktiga och väl värda att lita på.