Pilgrim

Johannas hörn på nätet

Väskor är livet

Jag är en väsktokig kvinna – och då menar jag inte bara snygga handväskor från kända märken, som de flesta kvinnor i min ålder gillar. Jag fullkomligt älskar väskor i alla former! Allt ifrån weekendväskor, tygväskor, till snygga ryggsäckar i olika former och färger. Väskor är så användbart och jag använder minst en väska per dag, utöver min gudomliga handväska.


Två världar möts – väskor & tryck!

Nu har jag hittat det bästa av två världar! Ett företag där man kan beställa hem väskor och få sitt helt egna tryck på, och även brodyr för den delen. Detta var som att en helt ny värld öppnades upp för mig och mitt väskintresse. Företaget i fråga är Plustryck och jag kan lova er, de vet vad de gör. Väskorna som jag beställa, ja det var flera, kom hem på nästan nolltid och var hur snygga som helst. Trycket satt som en smäck och var exakt så som jag tänkte mig det skulle vara.

Detta var så bra att jag och mitt tjejgäng bestämde oss för att köpa matchande weekendväskor för vår resa till Rom nu senare i vår. Vi kommer garanterat vara det coolaste tjejgänget i väsk-hallen på flygplatsen. Weekendväskorna, alla i rött givetvis, trycktes med vår helt egengjorda logga som vi skapade för våran systerförening för ett par år sedan. Den blev skitsnygga mitt på väskan, och nu kommer man inte ha några problem med att hitta rätt väska igen.


Jag vill slå ett slag för detta företag som gjorde det så bra med våra väskor. Plustryck – tack för att ni förgyllde vår resa till Rom. Väskorna blev super och jag kommer fortsätta handla utav er. Utöver weekendväskor så har de alla typer av väskor man kan tänka sig, tygväskor, ryggsäckar, sportbagar m.m.

Det bästa är att de säljer till alla – privatpersoner som föreningar, till företag. Alla idrottsklubbar där ute borde ta en titt på Plustrycks sortiment, ni kommer säkerligen hitta något för er där.

Kommentarer inaktiverade.

Sidor att lägga på minnet:

Mälardalens Mur & Puts

Ett företag som har hjälpt oss med fasadrenovering här i Stockholm. Mycket duktiga och väl värda att lita på.