Pilgrim

Johannas hörn på nätet

Ska vi renovera vårt badrum?

Måste bara få skriva av mig om den renoveringshysteri som pågår. Med tanke på att RUT och ROT kanske försvinner framöver. Så hör man ju överallt att folk ska passa på att renovera just nu. Hantverkarna måste ju ha fullt upp. Har faktiskt själv funderat på att renovera vårt badrum. Men har ännu inte bestämt mig för vilken färg vi ska ha. Men en ny duschkabin har vi bestämt oss för att vi behöver.

Håller just nu på att kolla runt efter hantverkare som kan detta med VVS. Och det är inte helt enkelt att hitta. Har varit i kontakt med flera och visst verkar de duktiga. Men ibland får man lite olika svar beroende på vad man frågar. Senast var det en som tyckte att vi skulle riva ut hela inredningen, men jag sa att vi bara vill kakla om. Inte behöver man väl byta ventilationssystemet bara för att man vill ge lite nytt liv åt ett badrum.

Ett företag

Har dock fastnat för ett företag i Habo som verkar riktigt duktiga. De har varit väldigt hjälpsamma och gett ett gott intryck av att kunna allt som rör VVS och renovering av badrum. Företaget heter Habo Rör och de är lätta att komma i kontakt med. Det lutar starkt åt att jag kommer anlita dem för renovering av vårt badrum och vår nya duschkabin.

Kanske berättar framöver hur allt gått med renoveringen och då ska jag iså fall fota och visa dem på denna bloggen så att ni kan se hur slutresultatet blev.

Kommentarer inaktiverade.

Sidor att lägga på minnet:

Mälardalens Mur & Puts

Ett företag som har hjälpt oss med fasadrenovering här i Stockholm. Mycket duktiga och väl värda att lita på.