Pilgrim

Johannas hörn på nätet

Riktiga gräsklippare ska det vara!

hehehe lite galet inlägg här, men jag måste bara berätta om ett samtal som jag hörde på pendeln. Det var en man i 50års åldern som blev alldeles till sig. Han började skrika och gapa något förskräckligt på manen som han reste med, det var troligen hans bror. Jag tänkte först att dom måste ha något ordentligt otalt med varandra, ett stort lån eller något kärleks drama. Det var dock så att ”brodern” hade köpt en automower. Helt galet, eller? Den arge mannen kunde inte förstå hur hans ”bror” kunde sjunka så lågt att han köpte en automower, det är ju bara ”lata avskum”, som han uttryckte sig, som håller på med sådant.

”Riktiga män har riktiga gräsklippare”

Jag blev minst sagt förvånad när jag förstod vad det handlade om, jag kunde knappt hålla mig från att skratta rakt ut. ”brodern” försökte lugna ner sin förargade kompanjon genom att säga att han genast skulle åka och lämna tillbaka sin autmower och köpa en ”riktig gräsklippare” hos Carlsönerna. Spännande hur folk ser på saker nu för tiden.

Kommentarer inaktiverade.

Sidor att lägga på minnet:

Mälardalens Mur & Puts

Ett företag som har hjälpt oss med fasadrenovering här i Stockholm. Mycket duktiga och väl värda att lita på.