Pilgrim

Johannas hörn på nätet

Bygg om trollhättan!

Det är semester och jag lovade min familj att hålla mig borta från bloggen, så vi åkte till Oslo. Fantastisk stad. Vi hade det fint, vädret var bra, vi åt god mat, barnen var glada, och staden är ju bara så fin! Det bästa av allt var att jag tittade nog inte på telefonen mer än 10-20 gånger i timmen. Det är bra för att vara mig.

 

Jag vet inte om det är norrmännens pengar eller vad det är som gör att de har så fina städer, men jag älskar verkligen Norge. Och landskapet, det kan de inte ha köpt, också helt fantastiskt fint. Men okej jag ska sluta prisa Norge, jag vet att vissa här kan ta lite illa upp. Min fascination för Norges arkitektur och stadsplanering kan iof bero på att vi åkte genom Trollhättan på vägen dit. Herre gud vad den staden är tråkig i jämförelse. Jag tror inte det finns en lista över de gråaste och tråkigaste städerna i Sverige, eller jag hittade ingen när jag sökte på det i alla fall. Hade det funnits så hade Trollhättan varit på den dock.

bygg trollhättan

 

Någon borde ta ansvar för att piffa till staden lite, bygg om stadshuset, bygg om parkerna, bygg om varenda fasad om ni måste men jag blir självmordsbenägen av Trollhättan. Det måste finnas tillräckligt med byggfirmor i Trollhättan för att någon ska kunna ta på sig ansvaret. Ge dom några miljoner och bygg om Trollhättan, vad det än kostar så måste det vara värt det, ingen kan ju frivilligt flytta till en sådan stad.

Förlåt mig alla som tar illa upp men situationen är tyvärr så här illa.

Kommentarer inaktiverade.

Sidor att lägga på minnet:

Mälardalens Mur & Puts

Ett företag som har hjälpt oss med fasadrenovering här i Stockholm. Mycket duktiga och väl värda att lita på.