Pilgrim

Johannas hörn på nätet

Ännu en gång dags för bärgning

Just nu känner jag mig som världens mest otursdrabbade person. Måste sluta åka bil. 😉 Det var inte längesen som bilen havererade utanför Jönköping, och då fick jag ringa bärgare som tog mig till en bilverkstad utanför Huskvarna.

I helgen var det dags igen. Denna gång efter ett besök hos en moster mellan Katrineholm och Vingåker. På väg hem small det till. Ena däcket bak hade exploderat. Försökte byta själv i mörkret på vägen, men två problem dök upp. Jag kunde inte få loss bultarna. De satt stenhårt. Och jag upptäckte sedan att jag inte hade ett helt reservdäck i bilen heller. Panik. :/

Kollade runt lite snabbt i mobilen och hittade Assistanskåren som tydligen hade en filial i Katrineholm. Tack och lov dök de från Bärgningsbolaget i Katrineholm upp redan inom en timme, trots söndag kväll och lite halvt busväder. Det gamla hjulet drogs bort och ett nytt och helt reservdäck kunde införskaffas snabbt. Service på topp från dessa bilbärgare verkligen. 😀

Det börjar dock bli lite segt att behöva ringa efter bilbärgning så här två gånger i månaden nu. Jag älskar er inställning och att ni alla är så serviceminded, men jag vill helst inte träffa er fler gånger nu. Ni är dock väl värda guldstjärnor. 🙂

Kommentarer inaktiverade.

Sidor att lägga på minnet:

Mälardalens Mur & Puts

Ett företag som har hjälpt oss med fasadrenovering här i Stockholm. Mycket duktiga och väl värda att lita på.